top of page

Hva kan du forvente når du kommer til meg?

Oppdatert: 27. sep. 2021

1. Ved første konsultasjon blir det gjennomgått en grundig undersøkelse. Denne timen (inntil 60 min) starter med at vi har en samtale om hva som gjør at du har kommet til meg, hva du ønsker hjelp med og jeg stiller en rekke spørsmål om din tilstand og om ting som kan ha påvirkning på din tilstand, samt spørsmål for å kunne kartlegge alvorlig underliggende patologi/sykdom (sjeldent). Her er det viktig for meg at du får tid til å prate mest mulig om det som opptar deg, så jeg får et godt innblikk i din situasjon og hva jeg kan hjelpe deg med.


2. Vi gjennomgår en fysisk undersøkelse av deg. Denne undersøkelsen vil typisk bestå av tester av bevegelighet, styrke, relevante funksjoner relatert til dine plager og/eller funksjonsutfordringer osv. Dette gjøres for å få oversikt over din funksjon og diagnostisere din tilstand som videre vil guide videre behandlingstiltak.


3. Du får en oppsummering av undersøkelsen og en plan for hva vi kan gjøre videre for å bedre din smerte og/eller funksjon. Jeg er opptatt av å gi deg tiltak som du også kan gjøre på egenhånd, så du skal alltid gå herfra med en plan om hva du kan gjøre selv for å bedre dine plager. Denne planen skal også føles realistisk og gjennomførbar for deg.


Foto: Adam Meakins @adammeakins


4. Vi avtaler videre oppfølging. I noen tilfeller kan det være at det som ble gjort i de overstående punktene var alt du trengte. I andre tilfeller vil du trenge tettere oppfølging. Det finner vi ut av sammen.
65 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


Innlegg: Blog2_Post
bottom of page