top of page

1 måned som klinisk fysioterapeut

Etter mange år som Høgskolelektor og Stipendiat ved OsloMet er jeg i gang igjen som klinisk fysioterapeut i 90% tilskudd ved Sør Amfi Idrettsmedisinske Senter og jeg liker det... Det er utrolig givende å være i gang igjen med å hjelpe folk som kommer til meg med ulike funksjonsutfordringer, plager og smerter og bidra til at deres helse bedres.

Jeg er utrolig glad for å ha kontorer vegg-i-vegg med Atletica - Idrettens Treningssenter, som gjør at jeg kan tilby mine pasienter et treningssenter med alt man måtte ønske seg av utstyr.Listene begynner å bli ganske fulle, men tar fortsatt i mot nye pasienter.


Med ønske om en fin og aktiv helg!

Daniel H. Major

Fysioterapuet, Master i Idrettsfysioterapi (MSc), PhD stipendiat (OsloMet)

Tlf: 97190682, Mail: danielhmajor@gmail.com


262 visninger0 kommentarer

Comments


Innlegg: Blog2_Post
bottom of page